Районният съд в Свищов остави за постоянно в ареста 28-годишния мъж,

...
Районният съд в Свищов остави за постоянно в ареста 28-годишния мъж,
Коментари Харесай

Оставиха в ареста мъжа, който след бой острига приятелката си и я разходи за назидание

Районният съд в Свищов остави за непрекъснато в ареста 28-годишния мъж, който преби и острига до кожа косата на жена, с която живеел на фамилни начала. За да укрепи унижението, след насилието той я разходил по улиците на града.

Малтретираната жена и децата ѝ са настанени в спешен център. Остават три повдигнатите обвинявания против мъжа – за лека телесна щета в изискванията на домашно принуждение, за насила за остриганата нула номер коса с машинка и за безчинство с необикновен цинизъм, по тази причина че я е извел в това положение на улицата, с цел да я унизи.

На 13 август арестуваното лице е бито от някогашния другар на дамата. Мъжът считал, че виновност носи приятелката му. Напрежението сред тях ескалирало и на 10 септември той споделил на потърпевшата, че ще се махне от града и тя би трябвало да гледа децата си сама, само че тя отказала. Тогава той я издърпал за косата и я ритнал няколко пъти по крайници. Два дни по-късно обвиненият е изискал от жената пари за юрист, с цел да осъди някогашния ѝ.

Впоследствие я принудил да избира дали да ѝ отреже косата или да я убие. След което с машинка я подстригал нула номер. По-късно денем я извел по улиците на града, с цел да покаже, че е остригана.

На идващия ден дамата е потърсила помощ в отдел „ Закрила на детето “ към Дирекция „ Социално подкрепяне “ в Свищов.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР